Rosaliac - Cosmetic Reviews

Blagovna znamka: še 302 blagovnih znamk na seznamu.

"Rosaliac" pregleduje vse blagovne znamke kozmetičnih izdelkov

Najdeno 65 ocen

Dekleta Dermatolog je diagnosticiral perioralni dermatitis. prepovedala vse moje (ne poceni) kreme za uporabo! In imenoval Rosaliaka. Na podlagi Estée Lauder Double Wear Light je odlično položena! Debelost ni, ker je koža precej suha. Vsakemu, pred izbiro krem, ki nimajo samo kozmetičnega učinka, svetujem, da se obrnejo na strokovnjaka.. ker so izpuščaji znak, da je v telesu nekaj narobe.

o kozmetiki La Roche-Posay 17. november 2012

Moja mama ima rad kremik in redermik intenzivnost in rosaliah. Prav tako sem pomislil, da se spremenim iz Avena v LRP. Ampak ne vem, kaj naj preneham. Jaz sem 25, kombinirana koža, mozolji tam, vendar ne kot v prehodni dobi. Gube se pojavijo pod očmi. Torej, mislim, Efaklar črto, se zdi, kot da samo za mastno kožo, bo verjetno izsuši veliko. Povej mi, prosim, kaj potem izbrati umivalnik-toning-krema za obraz in kremo za oči? Hvala)

o kozmetiki La Roche-Posay 22. avgust 2012

Star sem 28 let. Koža je mešana. V t-coni - nagnjeni k maščobam. Na licih - ogromen couperose, tako da je koža tam tanek, suh. Tri mesece zapored uporabljam Rosialiak myeloric gel za čiščenje, fizio tonik, rosaliah rsh kremo rozacee za suho kožo.

1). Rosaliac čistilni gel za te tri mesece je postal moj najljubši. To je verjetno najboljše zdravilo, ki sem ga kdajkoli poskušal očistiti. Takoj rezervirajte, razdelim gel na obraz, navlažen z vodo, in ga nato sperite z vodo. To orodje odlično odstrani ličila, odstrani nečistoče. Ne stisne oči, ne poškoduje kuperozne kože, odlično opravi čiščenje mastnih predelov obraza. Gel prijetno hladi kožo, pomirja jo. Po čiščenju s tem orodjem je koža čista, vendar hkrati vlažna.

2). tonik je tudi zelo dober - nežno tonira, pomirja.

3). Na začetku uporabe mi tega zdravila ni bilo všeč - prvih trikrat uporabe kreme sem kožo obrazih stisnil. Potem pa so grdi občutki izginili. Krema popolnoma vlaži kožo. Poleti sem ga uporabljal, bojim se, da bo zima šibka, vendar ne vem. v treh mesecih uporabe so se moja lica vidno razsvetlila, nekatera plovila so popolnoma izginila. Poleg tega so bile gladke mimične gubice na čelu poravnane, čelo čred pa je bilo popolnoma gladko, tako kot v 20 letih. Majhna pigmentna pega na bradi je izginila. Na splošno je koža s to kremo postala gladka, lahka barva. Mislim, da je ta učinek posledica visoke vsebnosti vitamina C v tej aktivni, stabilni obliki. Kreme niso poravnane.

Na splošno priporočam te izdelke dekletom, ki trpijo za rozaceo. Stanejo svojo ceno.

Komentarji (3) Pregled koristen? Da 42 · Ne 24

o kozmetiki La Roche-Posay 14. oktober 2011

Iz La Roshke imam anthelios sprej za strojenje. Dobro ščiti, je primerna za uporabo, ne lepljiva. Tam je bil tudi Rosaliakov gel za čiščenje, ki ga nisem razumel, se zdi, da normalno čisti, vendar mi koža po njej ni bila dovolj udobna, na obrazu sem imel občutek neke vrste filma. Obstajal je tudi gel za vzorčenje za oči z vitaminom C, tukaj je, popolnoma brez učinka. Obstajalo je tudi korektivno zdravilo Toleran, všeč mi je bilo, nanašalo ga je na cel obraz, kot kremni prašek, vse je bilo popolnoma poravnano, vendar ga obložil z mokro gobo, potem na obrazu ni bilo vidno. Glede termalne vode poznam ljudi, ki jih imajo, potem ko sem svetoval Dermofilu, so ga vrgli.

Komentarji Pregled je koristen? Da 2 · Ne 2

o kozmetiki La Roche-Posay 13. februar 2011

Ne morem se odločiti v enem samem mnenju o tej kozmetiki. Čistilci, nisem poskusil, ampak kremo - ja, bom. Kupil sem si prvo Gidrianovo svetlobo za kombinacijo. kožo, brez sonde, ker bilo je suho in rdečina na nosu, očitno peresshila gel za pranje Vichy, je bilo nujno, da nujno shranite nekaj. Cena je zadovoljna. Odmaknil sem ostrino kreme, mehčal kožo, pomiril, ampak za takšen denar sem pričakoval več. Zdi se, da navlaži, na primer, če ga ne mazite zjutraj - popoldne vidim kožo, ki se blešči s suhostjo na nosu, ampak kaj pa trditve o globokem vlaženju? In na njegovem čelu od njega, nasprotno, postane močnejši. Struktura je še vedno zanimiva - v njem ni nič škodljivega, če preverite seznam škodljivih sestavin, vendar ne vidim ničesar koristnega, niti banalne vit A in E niso navedene v Gidrianu. Čudno.

Poskusil sem tonalnik Unifyans za suho kožo, samo na nosu in licih v tistem času, ko je bila suha. Sploh nisem oboževalec tonalusov, raje imam lažje teksture, bil je tudi sampler - odločil sem se ga razširiti. Če sem iskren - mi je samo poudaril suhost, položil kot pesek v teh krajih, ni vedel, kako ga navlažiti, segel s hladilnikom, ni pomagal.

Lekarne Rosaliak sonde sem vzel iz pordelosti za nego kože - mastna, sprva kot karkoli, sem preveč pobiral, a vtis je, da kožo izzove, da postane mastna. Čeprav se počuti udobno. Na koncu sem ga splaknila z vodo, obraz mi je zategnil, torej sklepam, da ta krema sploh ni nosila vlaženja.

La Roche Posay Rosaliac UV krema za obraz

Indikacije za uporabo:
Za normalno in kombinirano občutljivo kožo, ki je nagnjena k začasni ali kronični rdečini.

Dejanje:
Pomirja reaktivne, nagnjene k draženju in začasno rdečico kože obraza. Reaktivna koža obraza je pogosto nagnjena k začasnemu rdečkanju zaradi zunanjih učinkov, kot so visoke ali nizke temperature zraka, veter ali mehanski učinki na kožo. Rosaliac UV Leger pomirja in ščiti kožo z vzpostavitvijo zaščitne funkcije.
Rosaliac UV ima trojno delovanje za zaščito kože in boj proti rdečici.

Vitamin CG - krepi krhke stene krvnih žil;
Vitamin B3 - izboljšuje zaščito kože pred zunanjimi dražilnimi in podnebnimi dejavniki;
Filter Mexoryl XL - ščiti kožo pred ultravijoličnimi žarki, poslabša rdečico.
Ima svetlo osvežujočo teksturo. Ne vsebuje parabenov.

Uporabi:
Vsak dan nanesite majhno količino izdelka z lahkimi masažnimi gibi na obrazu, izogibajte se območju okoli oči.
Za predčiščenje kože obraza je priporočljivo uporabiti Roselac micelarni čistilni gel ali drugo blago čistilo, ki ne vsebuje mila.

Učinkovitost:
Učinek rdečice:
Zmanjšanje rdečice za - 30%,
Vidljivost krvnih žil (telangiektazija) se zmanjša za - 38%.
Sestava:
AQUA / VODA
ISONONYL ISONONANOATE
GLYCERIN
OCTOKRILEN
NIACINAMIDE
ETILHEKSILNI SALICILAT
DIISOPROPYL SEBACATE
DIMETHICONE
SUCROSE TRISTEARATE
BUTIL METHOXYDIBENZOYLMETHANE
CYCLOHEXASILOXANE
AMONIJEV POLYACRYLDIMETHILTAURAMID / AMONIJUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
METILSILANOL / SILIKATNI KRSSPOLIMER
DROMETRIZOL TRISILOKSAN
ASKORBIL GLUKOZID
POLISORBAT 61
PEG-12 DIMETHICONE
DIMETHICONOL
CAFFEINE
Natrijev citrat
Natrijev hidroksid
NATRIJEV STEAROYL GLUTAMAT
DISODIUM EDTA
CITRIC KISLINA
XANTHAN GUM
Natrijev benzoat
FENOKSIETANOL
CAPRYLYL GLYCOL
CI 19140 / RUMENA ​​5
CI 42090 / BLUE 1

Ocene Rosaliak la Rosh

100% naravna prehranska dopolnila Premium SOLGAR

Vrnite okus naravnega čaja!

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

POPULARNA BLAGA

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

Zanimivo

Ergonomija in skrb za ekologijo z RADIUS zobnimi ščetkami

Spoznajte edinstven komplet za intenzivno beljenje!

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

POPULARNA BLAGA

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

Zanimivo

Avene - zaščita pred soncem za najbolj občutljivo kožo

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

Zanimivo

Spoznajte strojno kozmetiko WELSS!

Zdravljenje obraza in telesa z napravami Gezatone

KATEGORIJE

POPULARNE BLAGOVNE ZNAMKE

Zanimivo

Varna in učinkovita skrb za vas in vašega otroka

Uriage - skrb za občutljivo kožo dojenčkov in malčkov

Blagovne znamke - A

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

YSTHEAL - nega kože po 25 letih

Blagovne znamke - B

Blagovne znamke-C

Blagovne znamke - D

Blagovne znamke E

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Elancyl Slim Design - gladka, elastična in zategnjena koža

Blagovne znamke F

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Filorga Hydra-Hyal - navlažena, gladka koža sija z mladostjo!

Blagovne znamke- G

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

GiGi - kombinacija naravnih sestavin in visokih biotehnoloških izdelkov

Blagovne znamke - H

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Vodilni laboratorij profesionalne kozmetike v Izraelu

Korejska kozmetika za nego obraza in telesa

Blagovne znamke - I

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Svojim novim pomočnikom recite "zdravo" - revolucionarne spiralne gumijaste trakove - zapestnice za lase

Blagovne znamke - J

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetična linija za fante, ki želijo izgledati odlično!

Poskusite vrhunske japonske maske.

Blagovne znamke- K

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Energija rastlin za lepoto las

KORA - kombinacija naravnih sestavin z najnovejšo visoko tehnologijo

Znamke- L

Blagovne znamke-M

Blagovne znamke- N

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Nuxe - optimalna kombinacija naravnih sestavin, učinkovitih tehnologij in luksuznih tekstur.

Dermatokozmetika za nego in kombinirano zdravljenje mastne in mladostne problematične kože

Brands-O

POPULARNA BLAGA

Blagovne znamke - P

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Balzami za suhe, razpokane in razdražene ustnice in kožo

Blagovne znamke Q

POPULARNA BLAGA

Znamke-R

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Revolucija v svetu šamponov - kakovostno nova sestava v visokotehnološki vakuumski embalaži

Blagovne znamke S

Blagovne znamke T

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Zanesljivi dermo-kozmetični izdelki za nego kože novorojenčkov, otrok in odraslih

TONY MOLY je skleda, polna stila in lepote.

Blagovne znamke U

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Uriage - Hyseac - vaše idealno zdravljenje za problematično kožo 01.11.2017

Znamke - V-Z

POPULARNA BLAGA

Zanimivo

Vlažilni balzami za ustnice Weleda ovijejo vaše ustnice s sevanjem naravnih lepot!

Krepitev učinka proti znakom staranja

Znamke AZ

Znamke - 0 - 9

POPULARNA BLAGA

  1. Ocene
FEEDBACK
CENTER ZA ZDRAVJE ZDRAVJE
Ocene farmacevtskih kozmetičnih izdelkov
La roche-posay rosaliac

Gagarina Elena Zhigulevsk | 30.03.2018 |

Rosaliac UV Leger vlažilec za normalno in glavnik. koža nagnjena k rdečici 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Sklepi: Krema je pustila nevtralen vtis. Še posebej, da ne krivite za nič, ampak tudi močno ne želite pohvaliti. Največja pomanjkljivost je, da se krema ne absorbira v celoti, ampak leži na obrazu kot maska ​​in bleščice. Za kombinirano kožo ne priporočam, ampak za suho. Občutljiva koža nekoliko pomirja. Pore ​​se ne zamašijo.

Natalia Kovaleva Moskva | 15.03.2018 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Izdelek blaži razdraženo kožo, odstrani rdečico, ne odstrani kuperoze. Precej mastna, se ne absorbira hitro. Moja koža je suha, prijetna in ne moti.
Koža neguje in vlaži.

Dobronravina Tatyana Moskva | 14/02/2018 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Imam kombinacijo (celo mastno) in zelo občutljivo kožo. Prišlo je obdobje, ko je očitno od drog, koža bila pokrita z majhnimi rdečimi pikami. Po opisu sem izbral ta serum in res me je rešil. Že naslednji dan se je rdečica zmanjšala in teden dni kasneje sta popolnoma izginila. Ne-masten, ne valja. Vsekakor priporočam!

Baradacheva Tatiana Samara | 02/06/2018 |

Rosaliac SS kompleksna dnevna korektivna krema 50 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Zelo dobra niansirna krema. Res se prilagodi tonusu kože, kot je navedeno v opisu. Svetoval me je njegov dermatolog. Primeren je za kožo, nagnjeno k rozaciji. Posuši se malo. Prijavim se na problematična področja. Plus krema ščiti pred UV žarki, kar je potrebno pri rozaciji.

Sinina Svetlana Kemerovo | 16.1.2018 |

Rosaliac UV Leger vlažilec za normalno in glavnik. koža nagnjena k rdečici 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Krema je zelo razočarana. Ker redno uporabljam sredstva La Roche, od njega nisem pričakovala nič slabega, ampak! takoj po prvem nanosu se je koža začela peckati, bilo je strašno nelagodje. Ker pa je meja zaupanja, ki sem jo imela za to blagovno znamko, tako velika, sem jo še naprej uporabljala, dokler peti dan uporabe ni bila prestrašena zaradi odseva v ogledalu! Koža na obrazu je bila v strašno rjavih lisah, luskasta. Dolgo sem moral zdraviti in obnavljati kožo. Seveda je skoraj cela cev prišla do žare. Ne smem nikomur priporočiti te kreme.

Tatyana Moskva | 21.12.2017 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Izrazit učinek kreme ni opazen. Ampak jaz nimam rozacee, samo sem želel okrepiti krvne žile in izravnati polt.
Kremna maščoba, ki se slabo absorbira, na koži sije. Lahko se uporablja kot podlaga za ličenje s suho kožo.

Angelica Samara | 07/07/2017 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Dostojni izdelek! Reaktivnost posode med aplikacijo ima pozitiven učinek, vendar se seveda izrazite zvezdice roperose ne bodo odpravile, kot katera koli druga sredstva. Ne bi smel niti računati na to. Lahka prosojna kremasta gelska barva breskve, skoraj brez vonja. Preprosto porazdeljeni, hitro absorbirajo. Pusti malo maščobe, vendar sem se nočno nanašal, tako da ni bil problem. Pore ​​se ne zamašijo. Zelo priročna embalaža s črpalko.

Andryushina Evgenia Bryansk | 07/07/2017 |

Čistilni micelarni gel Rosaliac 195 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Zelo dobro zdravilo za razdraženo kožo. Spomladi se je začelo hudo draženje, obraz je bil mravljinčen in vse sem dobro odnesel, kupil ta gel in kremno odporno in vse je hitro pomagalo pri kompleksu. Edina stvar, na katero nisem bil navajen, je, da ne umivam umivalnika, zato sem sprva želel prati po uporabi gela, nato sem se nanj navadil. Gel je prijeten, koža nekoliko ohladi, koža je po nanosu mehka in gladka. Priporočite

Ovsyankina Natalia Kaluga | 21.11.2017 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Serum za občutljivo in reaktivno kožo, razcepljen s kuperozo. Moja koža ni takšna, zato ne morem oceniti učinka seruma v polnem volumnu. Da, in miniature 2 ml ni dovolj, da bi dobili kumulativni učinek. Ta serum sem uporabil med prvim hladnim vremenom, na katerega se moja koža odziva s stresom, luščenjem in rdečico. Serum vlaži kožo, daje obrazu enakomeren odtenek, odpravi rdečico. Zgoraj postavite običajni dan / noč.

Serumski gel za teksturo ima rjav odtenek, hitro se absorbira. Precej ekonomično.

Jaz ne bom kupil polne velikosti, vendar vam bom svetoval, kdo je seznanjen s kuperozo.

Ivankina Angela Komsomolsk-on-Amur | 11/02/2017 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Sklepi: Uporabljam ta serum za leto 3. Moje obljube, da bom odpravil rdečico, so tako izpolnjene pri "C razredu", vendar zelo udobno za občutljivo kožo. Uporabljam ga predvsem v topli sezoni. Gelasta tekstura je rjavkastega odtenka, nanaša se zelo enostavno in se hitro absorbira. Koža po nanosu s sevanjem. Prej so bile cevi navadne, sedaj pa morate obrniti pokrovček, da odprete ali zaprete razpršilnik, ves čas pozabim, da ga naredim in ko ga pritisnem, prihaja suha kapljica seruma.

Tsvetenko Margarita Moskva | 09/04/2017 |

Rosaliac SS kompleksna dnevna korektivna krema 50 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Krema z visoko stopnjo zaščite pred soncem - 30. Dober tonski učinek, izravnava barvo kože, skriva pomanjkljivosti, pore. Nanesite enakomerno, držite ves dan. Ker moja koža je suha, na vlažilno podlago.

Olga Moskva | 14.08.2017 |

Intenzivni serum Rosaliac AR 40 ml (La Roche-Posay, Rosaliac)

Zaključki: Srednja gostota seruma, rjavkasta. Aroma ni zelo izrazita. Hitro se absorbira, občutki po aplikaciji so zelo udobni. Učinkovitost ni izrazita, lastnosti, ki jih je navedel proizvajalec, niso bile najdene, možno je, da je potrebna daljša uporaba.

Povzročeno draženje, ščemenje kože. Pregled se spremeni po 3 mesecih uporabe, zdravnik pa na obrazih ni našel rosaceusa

Tako sem opisal to kremo, ko sem jo začel uporabljati: »Ta krema mi sploh ni ustrezala. Imam kombinirano kožo. Na obrazih je zelo suha, z obsežnim kuperozo. V t-coni je nagnjena k maščobam. Imam kožo, še posebej na obrazu, zato mi je obraz zelo rdeč, tudi če ni rozacee, kožo ni, in ni govora, nasprotno, občutek je, da je koža razdražena. Nikogar ni o meni, da bi imel takšen odziv Anny izdelek. " Postavil sem to enoto izdelka, vendar zaman. Izkazalo se je, da je krema zelo dobra. Ker sem se odločil, da ponovno napišem pregled.

Po nekaj uporabah je krema prenehala stiskati in dražiti kožo. Nelagodje se je spremenilo v udobno. Krema je vso mojo kožo poleti vlažila. Pordelost obraza se je opazno zmanjšala. Koža je postala veliko manj reaktivna. Večino dneva so moja kuperozna lica popolnoma bela, tudi v ekstremnih vročinah ni aktivnega rdečega.

Krema ima prijetne "stranske" učinke. Prvič, popolnoma gladi kožo. Nimam gub, vendar se koža na mojem čelu začne krčiti. Zdaj je gladka. Drugič, krema je odstranila pigmentno točko na moji bradi. Očitno je ta učinek posledica visoke vsebnosti stabilnega aktivnega vitamina C v izdelku.

Zdelo se mi je, da je za suho kožo to orodje bolj primerno za toplo sezono, za zimo pa potrebujete nekaj bolj hranljivega. Lahko pa se motim.

Tretji let dopolnite pregled. Enkrat na pol leta poskušam iti na atraumatsko čiščenje preobčutljive kože na kozmetičarko. Tokrat se je obrnila na nov salon, kjer ni hodila prej, na zelo dobrega, izkušenega zdravnika, ki ni videl rozacee v meni. Rekla je, da nimam takšnega problema! Zahvaljujoč Rosaliakovi kremi so mi lica postala tako bela, da tudi brez tonke ne opazite manifestacije rozacee - koža je zelo lahka in ne rdeča. Celo strokovnjak ni prepoznal mojega problema. Toda jeseni sem poskušal odstraniti posode z laserjem! Ta postopek je zelo dober. draga (bil sem štet 15t.r., ker je površina lezije zelo velika - več kot 10 kvadratnih cm), obenem pa obstaja veliko tveganje za zaplete (pigmentacija, opekline, grivna, povečan kuperoz, pojav novih žil itd.) neverjetna krema)))

Zapisovanje navigacije

Povzročeno draženje, ščemenje kože. Pregled je bil spremenjen po 3 mesecih uporabe, zdravnik pa na obrazih ni našel rosaceusa: 17 komentarjev

Povej mi, koliko je ta krema? Zelo me je zanimalo vaše mnenje))

V Sankt Peterburgu so cene te kreme različne, odvisno od lekarn. Več proračunskih lekarn - pribl. 700r., V dražji - pribl. 1t.r. V tubi po 40 ml

Draga Fermina Dasa, poglejte moj pregled praška Max Factor Facefinity Compact Foundation (na zadnji liniji je rozacea na ličinkah in morda ni rozacea.) Povejte mi, kako mislite, da lahko La Roche-Posay ROSALIAC XL RICHE krema nekako zmanjša "je to" na minimum? To imam že od otroštva, mi nenehno govorijo, da so moji obrazi obarvani s peresom (toliko se žile sijajo). Hvala vnaprej za odgovor.

Fermina Dasa, prosim napišite, koliko uporab je vaše draženje izginilo. To kremo sem uporabil 3-krat: ne ščepec, koža iz rdeče barve še bolj obarva, zdi se, da zamaši pore, pregledi so tako dobri (((

Ksana, podobno sem ti, podobne manifestacije. Po nanosu kreme se obraz prekrije z rdečimi pikami (zlasti tam, kjer je veliko razširjenih krvnih žil) ((

Ariadne, ne vem, kaj naj naredim. To kremo pohvalijo celo kozmetiki. Kljub temu se bom desetkrat prisilil, da ga uporabim, in upam na čudež

Ariadne, kako dolgo jo uporabljate?

Uporabljal sem ga približno teden dni, potem pa sem ga ustavil, ker tudi temelj ni skrival močnega rdečice v predelu vratu in nosu (kjer imam rozaceo). Na srečo sem se odločil za lasersko zdravljenje in po tem sem videl rezultat. Še več, zdaj včasih uporabljam to kremo in lahko rečem, da se obraz še vedno rdeče, vendar ne več. Očitno se razširjene krvne žile na ta način odzivajo na kremo.

Ariadne, hvala za odgovor! Zelo si pameten!

Dekleta, ta krema ima veliko pomanjkljivosti. Podobno kot druge kreme, ki jih proizvaja L'Oreal (L'Oreal trio asset, Lankom, Vichy), se navije (če uporabite preveč), pokriva obraz z gel filmom, ki prav tako ni zelo srečen. S to kremo imam snežno bele obraze, po približno treh mesecih je vztrajni rezultat, poskusil sem veliko anti-kuperoznih krem ​​- nobeden od njih ni dal takega rezultata, lahko samo jaz, ne vem. Seveda je idealna možnost za odpravo rozacee fototerapija ali laserska odstranitev, toda v našem mestu so ti postopki zelo dragi in noben zdravnik, s katerim sem govoril, mi ni zagotovil, da po enem tednu (leto, mesec) kuperoza ne bo ponovno prišla. + tveganje zapletov, skratka, pomislite sami, sami se odločite.

Ksana, draženje po prvem nanosu kreme nisem imel več kot teden dni, vsakič, ko po prekinitvi nadaljujem smetano, koža reagira z draženjem, po 2-3 dneh pa je vse v redu)))

Fermina Dasa, hvala za odgovor.))) Ste sledili tej dieti? Uporabljene so bile druge posebne ponudbe. izdelki za nego obraza?

Fermina Dasa, še eno vprašanje, kolikokrat si to dan postavljal?

Ksana, nisem sledila dieti, ampak kot je predpisal zdravnik, flebolog vsako poletje in vsako zimo vzamem phlebodia (zdravilo, ki krepi krvne žile in izboljšuje krvni obtok), kot tudi vitrum omega 3 kardio (tudi izjemno koristen za krvne žile). dan: zjutraj in zvečer, poleg kreme uporabljam tudi pranje in tonik, prejšnje poletje pa je bil Rosaleac mycelial gel in physio tonic.

Moja koža postane rdeča od mraza, mislila sem, da bi morala sprejeti to kremo kot zaščitno, vendar iz pripomb razumem, da je večinoma rozacea. Zato verjetno ne bom.

Kot zaščita pred mrazom ta krema verjetno ne bo delovala. Zdi se mi, da hranilne kreme dobro ščitijo pred mrazom, in to - vlažilno in anti-roper. na začetku uporabe draži kožo, postane rdeča, sčasoma pa se uporabi koža.

Že dolgo se je slišal o njem, še ni bil uporabljen.

Rosaliac Rosaliac UV vlažilna krema proti vlaženju, ki jo vlaži La Roche Posay

Povratne informacije

Letošnja zima je izstopala zelo hladno, in da je bila moja koža nagnjena k rdečini, je to seveda smrtonosno in po ultrazvočnem čiščenju se je začela nočna mora, kozmetolog pa je svetoval to kremo. Če pogledamo v prihodnost, bom takoj povedal, da ta krema ni proti kuperozi, ampak za njega je lahko moja koža seveda imela takšno reakcijo, vendar je bilo grozno, ko so jo nanesli na kožo, se je začela močna mravljinčenje in pekočice, obrazi pa so se še bolj kot "pred", ampak vse čudeže tega zdravila se ne končajo, po dveh dneh uporabe so se mi začele akne in moja normalna koža je začela izgledati mastna (pozimi).

Zdaj pa preidemo na opis:

1) Pakiranje z razpršilnikom, kar bi bilo zelo priročno, če bi lahko uporabil to kremo.)))

2) Krema sama je svetlo zelene barve, sprva sem se celo malo bala, da bi moj obraz odnesel zelenkast odtenek.

3) Vonj je povsem nevsiljiv, ne morem reči kaj, toda zame je to plus.

4) Preprosto nerealno je uporabiti tonska sredstva zanj močno se zvije.

Moja razsodba, strašna krema za krepitev rozacee. ((Ampak to lahko opazim v mojem primeru, ker kozmetičarka, kot tudi nekateri pregledi na internetu, zelo dobro govorijo o njem.

Imel sem vzorčevalnik te kreme, ni povzročil tako dražljive reakcije, ampak tudi ni mi bilo všeč. Na to ni bilo vpliva in ni bilo prijetnega na obrazu, želel sem ga čim prej sprati.

Oh! Razumem vas, da je Rosaliak tudi kupil in napisal podoben pregled o njenem razočaranju, samo da ga imam za suho kožo, t.j. ne v razpršilniku, ampak v običajni cevi je bil rezultat podoben, koža je bila strašno potegnjena in zdelo se je, da je bila prekrita s skorjo, čeprav je bila deklarirana kot vlažilec!

Tukaj je moj pregled, če vas zanima:

Prebral sem vašo oceno, grozo, v vaši situaciji, kožna pimples krema izsuši za suho kožo, tudi jaz sem jo potegnila, za mene normalno, nasprotno, naredi jo mastno (((Na tej kremi sem končal svoje poznavanje te blagovne znamke.

Če sem iskren, sem se vedno prepričal, da se ne strinjam z lekarniško kozmetiko (alergičen sem na nekaj drugega (

Prav tako sem kategorično izgubil željo po poslovanju s tem podjetjem)

Za mene je to najboljša krema, ki mi je zelo hitro očistila kožo, za zimo pa vzamem XL Rish, ki je strožji, za pomlad-HC.

Brez draženja, lepe, zdrave kože, prenehala sem z uporabo tonalnih sredstev, nič ne skrivam.

srečo) sploh nisem alergičen, takih reakcij ni na noben način, tudi če vzamete 96% alkohola))) samo šalim se), toda na takšni kremi je strašna reakcija

To kremo sem kupil prvič. Prvega dne je bila tudi moja koža pordela, vendar želim povedati, da je moja koža občutljiva in rdeča, in rdečica je bila, kot da bi bila vroča, tisti dan, ko moram priznati, da je naše stanovanje vroče. Krema prihaja kot dnevna možnost (zaščita), za noč pa svetovalci RLP ne priporočajo. Pred kremo sem še vedno uporabljal sondo LRP z militicno vodo, sem pomislil, ali lahko reakcija še izvira iz njega? V naslednjih dneh ni bilo take reakcije, zato niti ne vem, kaj je bilo. Krema je svetlo zelenkaste barve, zame je preveč lahka in ne vsiljiva, če ne bi prebral o zeleni barvi v drugih, ne bi opazil. Še en trenutek sem vzel za mešani tip, toda čez zimo mi je koža postala suha in dehidrirana. Na področju čela, med obrvami, se mi je zdelo, da je krema malo potegnila kožo in naredila film, saj se je v tem območju svetloba le malo odbila, tako se je zdelo. Pravkar sem se ustavil, da bi se začel brisati. In zdaj ne čutim ničesar takega. Uporabljam drugi teden. Ni močne radosti, pa tudi negativnih vtisov ni. Želim verjeti, da je vseeno koristno za mojo kožo :)

Intenzivni serum proti rdečini Rosaliac AR Intense La Roche-Posay

Glavne sestavine seruma Rosaliac AR Intense so ambofenol (laboratorijsko znanje La Roche-Posay), krepitev sten krvnih žil, nevrozenzin, pomiritev kože in odstranjevanje rdečice ter termalna voda La Roche-Posay, znana tudi po svojih pomirjujočih lastnostih. Serum ne vsebuje konzervansov, parabenov, alkohola, dišav in barvil ter je zasnovan tudi za najbolj občutljivo kožo.


Embalaža - zaprta steklenica s 40 ml črpalke. Škatla vsebuje informacije o sestavi in ​​načinu uporabe. Vključen je tudi papirni vložek z informacijami o liniji Rosaliac.


Na steklenici ni pokrova, vendar ni potreben: posebni ventili ščitijo vsebino iz zunanjega okolja. Mimogrede, proizvajalec trdi, da so lahko zaradi zapečatene steklenice brez konzervansov. Uporaba takšne steklenice je zelo priročna, serum se iztisne z dotikom roke. Njegova glavna pomanjkljivost je neprozorna steklenica, nikoli ne veš, koliko denarja je ostalo na dnu.

Zdaj o samem izdelku. Serum je rumenkasto rjava emulzija z vonjem, ki spominja na vonj po mazilu ihtiola.


Vendar pa vonj hitro izgine. Tekstura je zelo občutljiva, serum se takoj absorbira. Poraba je precej ekonomična. Koliko pomaga v boju proti kuperozi? Poznam le en resnično učinkovit način za odpravo vaskularnih manifestacij na koži - to je laser. Toda serum pomaga obvladovati nelagodje temperaturne razlike ali, na primer, po pranju. Odstranjuje pekoč občutek in druge neprijetne občutke, povezane z žilnimi reakcijami. Če verjamete proizvajalcu, se serum lahko bori celo s stagnirnimi točkami, vendar ne opažam, da se je moj obraz čudežno spremenil.

Tako sem izgledal pred dvema tednoma (jutro, dnevna slika po pranju).


Na tej fotografiji sem po 2 tednih uporabe Rosaliaca.


Mogoče so rdeče lise malo lažje, a mogoče ne. Toda obenem se moj obraz počuti bolje in koža je postala manj reaktivna.

Na splošno mi je všeč izdelek. Njegove prednosti:
- pomirja kožo;
- lajša draženje;
- varna sestava;
- hitro se absorbira, ne pušča sledi na obrazu, ne ustvarja filma;
- higiensko steklenico, v katero se ne boste vzpenjali po prstih.

S slabostmi bi nosil:
- pomanjkanje vlage. Namesto tega se serum sploh ne navlaži. Priporočljivo je, da ga uporabljate skupaj z vlažilno kremo iz istega imena, vendar bo smetana nahranila mojo kožo in izzvala akne, morala sem se ga odreči, namesto nje uporabim hialuronski losjon;
- precej visoka cena (18-20 evrov na pakiranje 40 ml);
- Želim večji kozmetični učinek.

Kljub tem pomanjkljivostim je Rosaliac AR še vedno eden redkih izdelkov, ki jih znova in znova obiskujem. Vsaj bolj mi je všeč Bioderma Sensibio AR, ki močno preobremeni kožo, ali Uriage iz anti-ropery serije, ki ničesar ne počne.

Creme la roche posay rosaliac ar intenzivno in rosaliac xl riche iz rozacee in rocecea

Učinkovita krema proti rozacei - La Roche Posay

Kuperoz (druga imena - telangiektazija, pajek) - to je zelo neprijetna manifestacija bolezni žil.

To ni le kozmetična napaka, ampak tudi resen signal, da je venski sistem telesa neurejen.

Za boj proti temu pojavu obstaja veliko sredstev, od ljudskega do profesionalnega, kot je kozmetična kozmetika La Rosh predstavlja.

Kaj je kuperoza?

Pravzaprav je rozacea ena od manifestacij venske insuficience v majhnih žilah kože obraza. Glavni razlog za njen videz je kršitev venskega odtoka.

Lahko je posledica nepravilne nege kože obraza, bolezni žilne stene, dednih lastnosti, škodljivih snovi, ki vstopajo v telo iz hrane, kajenja, zlorabe alkohola in mnogih drugih dejavnikov.

Najbolj opazna zunanja manifestacija pri rozacei je pojav na vidnem mestu vidnih žilnih zvezd, ki štrlijo nad površino.

Izgledajo kot rdečkaste ali modrikaste formacije, koža nad njimi se pogosto odbija. Te zvezdice ne bolijo, vendar lahko povzročijo blago srbenje.

Dotikanje ni boleče.

Pajkove vene ne povzročajo resnih zapletov in same po sebi niso nevarne. Vendar je njihova prisotnost simptom resnih motenj v telesu, ki niso omejene na kožo obraza. Možno se je boriti z njimi, vendar zahteva od pacienta napor in potrpljenje.

Splošna načela zdravljenja

Boj proti rozacei ima veliko skupnega s preprečevanjem krčnih žil spodnjih okončin in notranjih organov ter hemoroidov.

Morate revidirati svojo prehrano in posvetiti več pozornosti izdelkom, ki vsebujejo vitamine A in E, kot tudi PP. Maščobne in slane jedi potrebujejo čim manj.

Če obstaja taka potreba, morate normalizirati telesno težo.

Med medicinskimi metodami zdravljenja je najpomembnejši vnos vitaminskih kompleksov z rutinom, vitaminom PP, askorbinsko kislino.

Krepijo žilno steno, preprečujejo prelivanje krvnih žil obraza. Poleg tega preprečujejo tudi edeme.

Zdravljenje lahko vključuje tudi zdravila, ki zmanjšujejo viskoznost krvi, da se zmanjšajo manifestacije venskega zastoja.

Nega obraza

Na to temo bi morali posvetiti posebno pozornost, saj je pravilna nega obraza najpomembnejši pogoj za njeno lepoto in zdravje. Pravzaprav to ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled, vendar obstaja več pomembnih točk:

  • Treba je izključiti vpliv nizkih temperatur. V primeru rozacee ne smete prati s hladno vodo in pred odhodom na minus temperaturo vedno podmažite svoj obraz s hranilno kremo;
  • operemo, nanesemo hranilne in vlažilne kreme in maske vsak dan;
  • uporaba zdravil je potrebna pri tečajih. Pomembno je, da jih pobereš pri kozmetičarki.

Kozmetika La Roch predstavlja

Francosko podjetje La roshe posay proizvaja izdelke za nego kože, medicinsko kozmetiko in pomožne kozmetične izdelke. Med njimi so učinkovita zdravila proti rozacei.

Linija izdelkov Rosaliac vključuje gel za pranje, kremo in serum, namenjene zdravljenju rozacee. S svojo proizvodnjo se uporablja voda iz termalnega vira.

Bogata je s selenom, ki je potreben za krepitev žilne stene, kot tudi za izboljšanje pretoka krvi, dejavnikov, ki vodijo v stagnacijo krvi v žilah in nastanek rozacee na obrazu.

Poleg posebne zdravilne vode, ki je znana po francoskem mestu Roche, se uporabljajo tudi druge komponente, ki preprečujejo staranje kože in so vključene v procese njene naravne obnove. Laboratorij-proizvajalec nenehno išče nove, bolj kakovostne, možnosti kozmetike, ki omogoča reševanje žensk, tudi iz rozacee.

Gel za pranje in odstranjevanje ličil se uporablja za nežno čiščenje kože, saj je pomembno, da ne uporabljate le dekorativne kozmetike, ampak jo tudi pravilno odstranite, ne da bi povzročali ali poslabšali težave s kožo. To orodje je primerno za vsakodnevno uporabo.

Rosaliac kremo nanesemo na obraz zjutraj in zvečer, če je potrebno - preden gremo ven, če ne uporabimo ličila.

Pomirja, vlaži kožo, je dobavitelj pomembnih elementov v sledovih.

Priporočljivo je, da se uporablja ne le za rozaceo, ampak vedno, ko je koža nagnjena k rdečici.

Serum iz iste serije se uporablja za globinsko čiščenje kože.

Ima kompleksen učinek - očisti pore, nahrani kožo, krepi krvne žile, izboljša stanje živčnih vlaken kože.

Priporočljivo je, da ga uporabite zvečer pred spanjem. Po nanosu seruma priporočamo nanos Rosaliac kreme.

Kombinirana uporaba vseh sredstev linije vam omogoča, da dosežete čisto in lepo kožo.

Najbolje je, da nenehno uporabljate vsa sredstva serije - v tem primeru bo njihova učinkovitost največja.

Če hkrati združite kozmetiko s prehrano in tečaji zdravljenja, potem bo rozacea izginila za dolgo časa.

Recenzije na internetu kažejo, da stalna uporaba celo ene serije Rosaliac kožo naredi veliko bolj zdravo. Ženske opazijo izboljšanje polt, izginotje rozacee, aken in črnih madežev. Koža reagira manj boleče na mraz, preneha se luščiti.

Kozmetiko Rosaliac lahko uporabljate ne samo v prisotnosti rozacee, ampak tudi v drugih primerih.

Primerni so za občutljivo kožo, nagnjeno k luščenju, za suho kožo, ki ne prenaša zimskega mraza, kot tudi za zdravo kožo.

Ni kontraindikacij za njihovo uporabo - le individualna nestrpnost do sestavin, kar je precej redko. Da bi se temu izognili, morate skrbno prebrati sestavo kozmetike na embalaži.

Crema La roche posay

Edinstvena francoska kozmetika odlične kakovosti je že dolgo osvojila srca fashionistov po vsem svetu.

Na domačem trgu se je pred kratkim pojavila vrsta takšnih izdelkov, vendar so mnoge ženske cenile prednosti uporabe profesionalne kozmetike la roche.
Preberite več o tej blagovni znamki in se seznanite s predlagano paleto izdelkov, ki vam bodo v pomoč pri informiranju našega članka.

Sestava la roche posay

V središču vse la roche kozmetike so posebne termalne vode z istoimensko blagovno znamko. Obogaten je s selenom in ta sestavina je že dolgo znana po svojih odličnih lastnostih. Popolnoma odstrani draženje in pomirja vneto kožo.

Dodatna prednost takšne kozmetike je zaščita pred temperaturnimi nihanji, vremenskimi vplivi in ​​ultravijoličnim sevanjem.

Številni izdelki bodo lepo nadomeščali bazo ličil in hranilno nočno kremo.

Univerzalno delovanje in zagotovljen odličen ton obraza, potem ko ta orodja zagotovijo popolno udobje uporabe.

Linija izdelkov La Roche

Te kreme so zasnovane tako, da skrbijo za občutljivo kožo in navlažijo normalno kožo. Sestava ima termalno vodo la roche posay, zaradi česar je zdravljenje učinkovitejše. Več informacij o ponudbi najdete v opisu.

La roche posay hydraphase

Ta edinstvena krema je primerna za vsak tip kože, vendar bo še posebej učinkovita za občutljivo kožo. Uporaba kreme daje občutek vlažnosti in izjemne gladkosti.

Sestava:

Posebna fermentacija hialuronske kisline, termalna voda la roche posay,

Oblika izdaje:

Zaprto steklenico z razpršilnikom 50 ml.

Indikacije za uporabo:

Dehidrirana in suha koža. Uporabite poleti. Občutljiva koža s problemom pogostih izpuščajev.

Značilnosti: t

Lahka tekstura kreme ustvarja popolno iluzijo čistosti, nežno in učinkovito vlaži kožo ter zagotavlja zadrževanje vlage v celicah. Priporočljivo za redno uporabo.

Lahko se uporablja kot lahka dnevna krema, vendar se bo največji učinek pojavil, ko bo nanesen čez noč.

Pred uporabo morate kožo očistiti pred sledovi kozmetičnih izdelkov in morebitnega onesnaženja.

Stroški 1520 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Oglejte si video posnetek la roche posay

La roche posay toleriane

To zdravilo ima odlične blagodejne učinke, zmanjšuje možne kožne reakcije in je primerno za ultra občutljivo kožo. Kremo testirajo in priporočajo alergiki.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, nevrosensin.

Oblika izdaje:

Zaprto steklenico z razpršilnikom 40 ml.

Indikacije za uporabo:

Dnevna prehrana in nega za vneto in razdraženo kožo. Primerna za nanos v oko. Priporočljivo za alergično kožo.

Značilnosti: t

Tesna steklenica zagotavlja maksimalno sterilnost in priročnost risanja. Krema se popolnoma absorbira, vlaži in neguje njeno strukturo. Edinstven peptin neurosensin odpravlja morebitne alergijske reakcije in služi tudi kot dobra zaščita kolagena v dermisu.

Stroški 1440 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Na žalost mladost ni večna. In sčasoma se postavlja vprašanje: kako ga ohraniti za dolgo časa? Vprašanje je treba jemati resno in preučiti je treba vse prednosti in slabosti izbranih sredstev. Po 40 letih smo za vas zbrali najboljšo kremo za obraz.

La roche posay active c

Izvirne komponente tega orodja pomagajo nežno skrbeti za kožo okoli oči in jo hraniti. Procesi sprememb, povezanih s starostjo, se upočasnjujejo, elastičnost plasti dermisa pa se izboljša.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, izvleček pomaranče, vitamin C.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Dnevna prehrana in skrb za občutljivo območje okoli oči.

Značilnosti: t

Hrani in obnavlja naravno strukturo kože okoli oči. Za to področje je zelo pomembno, da se izberejo najboljša sredstva, saj so spremembe, povezane s starostjo, najbolj vidne tukaj. Krema je namenjena za vse vrste, še posebej učinkovita za suho in normalno kožo.

Stroški 1650 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Ko imate petindvajset let, je skrb za kozmetiko bolj dodatek dobrem izgledu. Ko pa ženska stopi več kot pol stoletja, kakovostna krema ne postane razkošje, ampak zdravilo. Po 50 letih preberite oceno kreme za obraz.

La roche posay rosaliac

Dobro za tanko kožo, ki je nagnjena k rdečici in tesno razporejene krvne žile. Dodatna izpostavljenost - zaščita pred ultravijoličnim sevanjem.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, vitamini skupin PP in CG, delci filtra za sonce.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Na koži je alergična reakcija s tesno razmaknjenimi kapilarami in žilami. Uporablja se kot skrbna UV zaščita. Krepi naravno zaščitno pregrado kože pred zunanjimi vplivi in ​​poškodbami.

Značilnosti: t

Dober vlažilec, ki ima dodatno UV zaščito. Zaradi vitaminske sestave se lahko uporablja kot glavna moč globokih plasti dermisa. No, poravna ton obraza.

Stroški 1300 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Lepota je v redu, ampak kaj, če koža postane suha, luščenje, ali mozolji in rdeče pike iz različnih razlogov? Meet - za vas opis kreme fiziogel ai, dobro pomaga pri različnih kožnih težavah.

La roche posay nutritic

Izdelek je narejen za zelo suho kožo. Uravnotežena formula temelji na inovacijah v svetu kozmetologije - ti MP - lipidi. Sposobni so krepiti plasti dermisa, obnoviti poškodbe in nežno navlažiti površino kože.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, karitno olje, MP lipidi.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Prekomerna suha koža, poškodba zgornje plasti dermisa. Uporabite kot večerno kremo in podlago za ličila.

Značilnosti: t

Po uporabi tega orodja je visoka stopnja vlage v koži. Po svojih značilnostih je popolnoma edinstveno orodje, ki vam omogoča, da dobite največji rezultat. V globokih slojih dermisa se aktivirajo procesi regeneracije. Navzven so takšne spremembe zelo opazne.

Stroški 1700 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Mazila za rozaceo na obrazu služijo za lajšanje vnetja, odpravljanje draženja, krepitev krvnih žil in obnavljanje potrebnega krvnega obtoka. Ne začnite z boleznijo, preberite informacije in se posvetujte z zdravnikom.

La roche posay redermic

Krema proti staranju za suho in občutljivo kožo. Aktivne sestavine spodbujajo proizvodnjo naravnega kolagena. Vitamin C pomaga pri oblikovanju gub in aktivira procese regeneracije v slojih kože.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, nevrosensin, vitamin C, medekasosid, hialuronska kislina, posebna fermentacija.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Suha koža, izguba elastičnosti in spremembe, povezane s starostjo. Redna uporaba pomaga gladiti drobne črte, zaradi česar so globlji manj opazni.

Značilnosti: t

Nežna in ne lepljiva struktura kreme se odlično nanaša brez obremenjevanja kože.

Vključene komponente pomagajo učinkovito obravnavati spremembe, povezane s starostjo.

Veliko kože, ki je izgubila svojo elastičnost, so napolnjene iz notranjosti, kar pomaga pri izravnavanju površine. Uporaba kreme zgladi in izboljša polt.

Stroški 2200 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Prenehanje izpadanja las, zaradi česar je videti zdravo, je pravzaprav zelo težka naloga in zahteva veliko potrpljenja. V receptih za svinjsko škatlico za izpadanje las z kvasovkami.

Edinstvena sestava pomaga preprečevati izgubo elastičnosti kože. Regenerira in zategne vlakna, zaradi česar je kontura jasnejša in pomaga ohranjati sijoč videz in zdravo kožo.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, olje marelice in karitov, vitamin E, proksilan, linaktil.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Izguba elastičnosti kože, nagnjenost obrisa obraza. Primerno za zrelo kožo.

Značilnosti

Uporaba tega orodja bistveno izboljša elastičnost in gladi površino kože. Primerna kot osnova za ličila za vse tipe kože. Največji vlažilni učinek je opazen na občutljivi koži.

Stroški 2200 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

La roche posay hydreane

Odlično orodje za maksimalno vlaženje občutljive kože. Hidroliidi, ki so vključeni v sestavo, pomagajo učinkovito prodreti globoko v celice termalne vode in jo zanesljivo držati v notranjosti. To prispeva k nasičenju koristnih snovi udobno vlago.

Sestava.

Termalna voda la roche posay, hidroliidi.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Suha in kombinirana občutljiva koža. Sezonska dehidracija povrhnjice.

Značilnosti: t

Po nanosu kreme lahko takoj začutite učinkovito mehčanje in zadostno hidracijo kože. Občutljivost se zmanjša in polt se izboljša. Primerna kot osnova za ličila.

Stroški 845 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

La roche posay izo-sečnina

Edinstvena sestava mleka za telo pomaga pri boju z utrjeno kožo, globoko prodira in obnavlja njeno strukturo od znotraj. Dobro vlaži suho kožo, z redno uporabo pa postane bolj gladka in izravnava barvo.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, vitamin E, sečnina.

Oblika izdaje:

Steklenica z razdelilnikom 400 ml.

Indikacije za uporabo:

Suha in poškodovana koža z nepravilnimi, utrjenimi področji (komolci, ramena in kolena).

Značilnosti: t

Nežno očisti in odpravi površinsko heterogenost. Spodbuja regeneracijo notranjih plasti dermisa. Učinek je opazen po prvi uporabi. Takoj se absorbira in na površini ne pušča sledi.

Stroški 2115 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

za vas: pregled - primerjava 2 - oh krem, od la roche posay in Oriflame

Lahka tekstura te kreme prispeva k popolni absorpciji brez mastnega sijaja in občutka maščobe na površini.

Vključeni v sestavo koristnih učinkov na kožo, poškodovano z ultravijoličnim sevanjem v pogojih visoke sončne aktivnosti.

Primerno za občutljivo, alergično kožo.

Sestava:

Termalna voda la roche posay, glicerin, olje karite.

Oblika izdaje:

Indikacije za uporabo:

Dobra pomoč po ultravijoličnem sevanju. Primeren za občutljivo kožo. Obnavlja povrhnjico po sončnih opeklinah in močni porjavi.

Značilnosti: t

Dolgo bivanje na soncu znatno osuši kožo in prispeva k prezgodnjemu staranju. Da bi se izognili takšni izpostavljenosti, so primerna posebna sredstva.

La roche posay anthelios krema se odlično absorbira in zagotavlja odlično zaščito pred zunanjimi vplivi. Regenerira UV-poškodovano kožo.

Ne povzroča alergijske reakcije in je primerna za ultra občutljivo kožo.

Stroški 1050 rubljev, lahko kupite na posebni strani uradnega zastopnika ali v mreži lekarn in kozmetičnih trgovin.

Brazgotine in brazgotine na obrazu onemogočajo, da bi živeli polno življenje, vendar so sodobna kozmetologija in medicina pripravljeni ponuditi tisoče sort kreme, da se rešijo problema. Preberite ta članek.

Mnenja fundacije maxfactor tukaj.

Kozmetika Linija La Roche-Posay - Rosaliac

Kozmetika Rosaliac iz podjetja La Roche-Posay nadaljuje s temo občutljive kože, ki je nagnjena k rdečini. Tu je opis vrstice na spletnem mestu:

Da se spomnite, kaj je teleangiektazija, preberite moj članek.

In še en članek o sodobnih in učinkovitih metodah zdravljenja telangiektazije.

Najprej se na uradni spletni strani La Roche-Posaya zanima, kaj pišejo o tem čistilu za kožo, ki je nagnjena k rdečici:

Kemična sestava:

  1. BUTILEN GLIKOL - zadržuje vlago v površinskih slojih kože, je emulgator in površinsko aktivna snov, prispeva k globlji prodiranju drugih aktivnih sestavin kozmetike.
  2. GLYCERIN je poliatomski maščobni alkohol, ki spada med univerzalne vlažilce in se pogosto uporablja kot del različnih kozmetičnih izdelkov. Njegova glavna značilnost je privabiti in zadržati molekule vode blizu vas.
  3. TRIETANOLAMIN je pomožna sestavina, ki izenači pH izdelka. Netoksičen za kožo.
  4. SIMETIKON je mešanica dimeticona s silicijem. Ima vse lastnosti silikonov in zmanjšuje penjenje v čistilnih sredstvih. "Dobra" sestavina.
  5. CAFFEINE - alkaloid, izoliran iz kave, čaja, kola orehov. Ima tonik, izboljšuje mikrocirkulacijo, zmanjšuje otekanje tkiv. Spodbuja razgradnjo maščob, zato je pogosto vključena v sestavo sredstev za korekcijo celulita.
  6. Natrijev citrat - natrijev citrat se uporablja za uravnavanje pH raztopine. Ima tudi antioksidativne in konzervacijske lastnosti.
  7. ASKORBIL GLUKOZID je kombinacija askorbinske kisline in glukoze. Deluje kot antioksidant.
  8. POLOXAMER 184 je sintetični polimer, ki deluje kot čistilno sredstvo. Ne strupena za kožo, „dobra“ sestavina.
  9. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE je surfaktant, zelo blago čistilo.
  10. DISODIUM EDTA je stabilizator emulzije, ki ni strupen za kožo.
  11. HYDROXYPROPYL GUAR je sredstvo za zgoščevanje rastlin, pridobljeno iz rastlin. "Dobra" sestavina.

Sklep:

Dober čistilni losjon, primeren za občutljivo kožo, vključno z območjem okoli oči.

Na njegovo sestavo ni pritožb.

ROSALIAK AR

Intenzivni serum proti rdečini na osnovi termalne vode la roche-posay

Tukaj je opis tega orodja Rosaliac na spletni strani La Roche-Posay:

Kemična sestava:

  1. Glicerin - vlažilec, glej zgoraj.
  2. Izostearil neopentanoat - mehka, mehča kožo in jo gladi. Izboljša prodiranje drugih sestavin kreme.
  3. Butilen glikol - glej zgoraj.
  4. Pentilen glikol - izboljša porazdelitev sredstev na površini kože, njeno drsenje. Čisti kožo, raztopi sebum. Netoksičen za kožo.
  5. Polisorbat 20 se nanaša na veliko skupino polisorbatov, ki izvirajo iz lavrinske kisline in je maščobna kislina, ki jo najdemo v kokosovem olju, različnem sadju in zelenjavi. To blago sredstvo za čiščenje, emulgator, pospešuje prodiranje drugih aktivnih sestavin v kožo. Absolutno netoksičen za kožo, ki se uporablja v živilski industriji.
  6. Izvleček listov trbovca Trichophylla je izvleček listov drevesa z otoka Madagaskar (imenovan tudi ambor). Bogata je s polifenoli in flavonoidi, vsebuje rutin, zmanjšuje vidnost žilne stene in pordelost kože, krepi stene krvnih žil in ima lastnosti zdravljenja rane. Uporablja se v ljudskem zdravilu za peroralno uporabo in zunaj. Na žalost so vse informacije o koristnih lastnostih tega izvlečka predstavljene le na spletnih straneh podjetij, ki jih prodajajo, in do sedaj ni nobenih znanstvenih publikacij, ki bi potrjevale njegovo učinkovitost, ko so bile uporabljene na koži.
  7. Kopolimer gliceril akrilata / akrilne kisline je netoksičen film.
  8. Dimetikon, dimetikonol - silikoni.
  9. Amonijev poliakril-dimetiltauramid / amonijev poliakrildimetil Taurat je sintetični polimer, ki se uporablja za zgostitev emulzije, ustvarja zelo prijetno emulzijo, je koži prijazna sestavina.
  10. Natrijev EDTA, acetil dipeptod-1 Cetil ester

Sklep:

Na žalost, v sestavi tega seruma SAMO ENO sestavino, ki lahko zmanjša rdečico kože. In morda ne. Ker je učinkovitost Tambourissa Trichophylla Leaf Extract potrjena le na lokacijah podjetij, ki prodajajo zeliščne izvlečke.

V vsakem primeru obstaja veliko aktivnih sestavin, ki krepijo žilno steno in zmanjšajo rdečico kože. Ampak iz nekega razloga niso v tem serumu iz La Roche-Posaya. In mešanica mehčal, filmov in glicerina še ni „okrepila“ kapilar.

Serum ne vsebuje dišav, zato ga lahko uporabimo samo za mehčanje občutljive kože, vključno s kožo z znaki rozacee.

Glede na visoke stroške preprosto ne vidim smisla nakupa takšnega "običajnega" izdelka.

ROSALIAC CC CREAM

Spf30 kompleksna dnevna korektivna krema

Ampak zakaj potrebujemo to kremo iz podjetja La Roche-Posay:

Kemična sestava:

  1. Oktinoksat 3% - znan tudi kot oktil metoksicinat ali etilheksil metoksicinamat. Kemična zaščita pred soncem. Najstarejši in najpogosteje uporabljen filter proti UV-B žarkom. Šteje se za najboljši filter za zaščito pred soncem. Absolutno varno Vse "modno" zdaj trdi, da povzroča kožni rak, ne potrjuje ničesar.
  2. Octisalate 3,5% je sredstvo za zaščito pred soncem, ki zavira prodiranje UV-B žarkov v kožo. Ena najboljših krem ​​za sončenje.
  3. Octocrylene 4.5% - sintetična zaščita pred soncem iz UV-B žarkov. Skupaj z avobenzonom stabilizira UV-A žarke. Varno za kožo. Pri ljudeh, ki jemljejo zdravila za zdravljenje vnetja sklepov (kot je ketoprofen), lahko povzroči povečanje občutljivosti kože.
  4. Titanov dioksid 6,2% - eden najboljših kozmetičnih sestavin, titanov dioksid. Uporablja se kot emulzijsko sredstvo za zgoščevanje, beljenje in izboljšanje uporabe sestavine kreme, kot fizikalno sredstvo za zaščito pred soncem, v tonskih osnovah pa se uporablja kot barvni pigment.
  5. Glicerin - vlažilec.
  6. Butyrospermum Parkii (Shea) Maslo - karitejevo maslo ali karitejevo maslo. Ena izmed najboljših kozmetičnih sestavin, bogata z antioksidanti, maščobnimi kislinami, kožo mehča in vlaži, povrne naravni vlažilni faktor na površini kože.
  7. Diizopropil Sebacate je emotikon, ki se uporablja za stabilizacijo emulzije, ki se pogosto uporablja v kozmetiki za zaščito pred soncem. Netoksičen za kožo.
  8. C30-45 Alkil dimetikon, dimetikon - silikoni za izboljšanje porazdelitve kreme na kožo.
  9. Butilen glikol - glej zgoraj.
  10. Saharoza Tristearat je monosaharid, spada v razred glikozaminoglikanov, kot je hialuronska kislina, veže in zadržuje vodne molekule okoli sebe, vlaži kožo in ustvarja dobre pogoje za delovanje vseh kožnih celic.
  11. Amonijev poliakrilojdimetil Taurat je sintetični polimer, ki se uporablja za zgostitev emulzije, ustvarja zelo prijetno emulzijo, je koži prijazna sestavina.
  12. Metilsilanol / silikat Crosspolymer - silikon in film.
  13. Polisorbat 61 - polisorbat, glej zgoraj.
  14. Dišava je sintetični vonj.
  15. Tokoferil acetat, natrijev stearoil glutamat, fenoksietanol, PEG 12 dimetikon, etilheksilglicerin, ekstrakt listov Tambourissatrichophylla, dimetikonol, ksantan guma, kapril glivol, dinatrijev EDTA. Lahko vsebuje: sljude, železne okside, titanov dioksid.

Sklep:

Zelo lahka krema mehča kožo, prijetna tekstura, dobro porazdeljena po koži. Zagotavlja ustrezno zaščito kože pred sončnimi žarki in ščiti kožo pred fotografiranjem.

Vsebuje tako koži prijazne sestavine kot karitejevo maslo in vitamin E.

Primerna za normalno in suho kožo obraza, svetlobo ali srednje svetlobo.

Cons - krema vsebuje parfum, ki ni sprejemljiv za občutljivo kožo, vendar njegova koncentracija ni visoka.

Barvni odtenki v tej kremi CC iz La Roche-Posay imajo rahlo oranžni podton.

La Roche-Posay Cream: fotografije, recenzije in analogi

V sodobnem svetu vedno več ljudi skrbno skrbi za svojo kožo in jo resno skrbi, zlasti ko gre za obraz, ki je nenehno viden vsem.

Zdaj obstaja veliko različnih orodij različnih proizvajalcev, zato je zelo težko izbrati katero koli možnost.

Nihče ne želi delati naključno, zato bomo v članku razpravljali o kremi La Roche Posay. Ta material vam bo olajšal izbiro izdelkov za nego kože.

Ta proizvajalec je zelo znan, učinek izdelkov te blagovne znamke pa potrjujejo dolgoletne izkušnje številnih uporabnikov.

Seveda kreme La Roche Posay ne moremo pripisati proračunskim sredstvom, če pa želite, da vaša koža izgleda popolno, potem morate narediti določene žrtve. Torej bo ta članek opisal najbolj znano, priljubljeno in učinkovito kremo tega proizvajalca.

Effaclar Duo Toning

Prvi izdelek, o katerem bomo razpravljali v tem članku, je La Roche Posay Effaclar Duo krema za obraz. To je korektivna krema, ki je namenjena tistim, ki imajo težave s tipom kože.

Glavna značilnost tega modela je prisotnost močnega barvnega učinka. Če imate izrazite pomanjkljivosti na koži obraza, sledi aken in drugih kožnih bolezni, potem zagotovo morate poskusiti to kremo.

Kaj ponuja proizvajalec? Če uporabljate to kremo, boste lahko takoj izravnali tonus kože in izravnali sledove aken, aken, rdečico od aken itd. S stalno skrbnostjo bodo vse pomanjkljivosti popolnoma izginile, pore bodo čiste.

Če je vaša koža masten sijaj, bo dolgoročna uporaba tega orodja tudi pomagala, da se ga znebite.

Na internetu je veliko pozitivnih mnenj o barvni kremi La Roche Posay Effaclar Duo in ljudje pišejo, da se odlično uporablja in se spopada z vsemi nalogami, ki so pred njo.

Vendar ima krema nekaj pomanjkljivosti - na primer, kožo praktično ne matira, zato boste morali poskusiti, da ne bo opaznih sledov nanosa izdelka na kožo. Čez dan je zelo maščobna, tako da lahko zvečer videz postane nekoliko slabši, kot je bil prvotno.

Effaclar duo

Obstaja še ena krema La Roche Posay iz iste serije, ki je namenjena za mastno kožo, ki je nagnjena k pojavu aken.

Uporaba te kreme zmanjša število izrazitih pomanjkljivosti kože vašega obraza, prav tako popravi ton kože in preprečuje nastanek novih pomanjkljivosti.

Njegova najpomembnejša funkcija je znatno zmanjšanje proizvodnje sebuma in ta učinek traja cel dan po nanosu. Sestavine te kreme vključujejo sestavine, kot so lipo-hidroksidna kislina, niacinamid in pirokton olamin.

Če pa se sklicujete na ocene o tej kremi La Roche Posay, ki so jo uporabniki pustili, lahko vidite, da je zelo priljubljena.

Ljudje pišejo, da jih je ta izdelek rešil tudi takrat, ko je bila njihova koža zaradi aken preprosto v groznem stanju. Stroški te kreme pa niso preveč prijetni - približno tisoč rubljev. Vendar pa učinek potrjujejo klinične študije in stališča dejanskih uporabnikov.

Lipikar baume ap

Posebno pozornost je treba nameniti izdelku La Roche Posay Lipikar Baume AP, ki je edinstven kremni balzam za obnavljanje lipidov za obraz in telo, ki ima izjemen antipruritični učinek.

Če imate suho kožo in imate trajno srbenje in draženje, poskusite to zdravilo, saj lahko takoj pomirja srbenje in vlaži kožo, tako da se ne bo zgodil naslednji prekomerni suhosti. Bodite pozorni na nego s tem balzam je potrebno le za preveč suho kožo, tudi za normalno kožo, ni več primerna. V kompoziciji boste našli tako aktivne sestavine, kot karitejevo maslo in kanola. Ta izdelek je na voljo v pakiranjih različnih velikosti - lahko kupite tubo za 75 ali 200 mililitrov, kot tudi 400-mililitrsko steklenico. Za prvi boste plačali 500 rubljev, medtem ko je za drugo - približno tisoč, tretji bo stalo skoraj tisoč in pol rubljev. Je vredno La Roche Posay Lipikar Baume AP kremni balzam? Po mnenju uporabnikov, to orodje pomaga tudi pri hudi atopični dermatitis - dobesedno teden gre skozi vse izpuščaje in vse draženje.

Iso-Urea MD Baume Psorijaza

Tudi ta proizvajalec ima zdravilo, ki se lahko uporablja za zdravljenje luskavice. Ta krema je La Roche Posay Iso-Urea MD Baume Psorijaza, ki je terapevtsko sredstvo za določeno uporabo.

Zdravila se ne sme uporabljati, če imate le manjše težave s kožo, ne pa tudi psoriaze. Da bi to naredili, obstajajo še druge kreme, ki so v izobilju v območju.

Če imate resnično manifestacije luskavice, potem vam ta krema omogoča gladkost poteka bolezni, kot tudi lajšanje srbenja in draženja.

To orodje je že preizkusilo več kot en uporabnik, ki trpi zaradi luskavice - in vsi pišejo pohvale, saj orodje dejansko pomaga tudi pri resnih manifestacijah bolezni.

Tudi če se z njim ne spopade popolnoma, potem postane srbenje, rdečina, draženje, luščenje kože in drugi podobni simptomi precej šibkejše, nato pa popolnoma izginejo. Kremo "La Rosh Pose" lahko uporabimo tudi v takih situacijah.

Nutritivno intenzivno

La Rosh Pose vam ponuja tudi enega najpogostejših in najbolj iskanih izdelkov. To orodje ima najbolj pozitivne ocene na spletu. Kakšen je? To je negovalna krema, ki je zasnovana za globoko obnovitev kože.

Daje ji udobje, pomirja jo in jo pomirja. Njegova odgovornost je tudi ustvariti zaščitno pregrado za vašo kožo. Če imate občutljivo kožo, bo ta krema manj občutljiva na zunanje dražilne snovi, hkrati pa ji bo dala mehkobo in elastičnost.

Ta rezultat se doseže z MP-lipidi, karitejevim maslom in vitaminom E, kot tudi zaradi vsebnosti posebne termalne vode.

Kaj ljudje mislijo o tej kremi La Roche Posay? Povratne informacije uporabnika vam bodo povedale, da je ta izdelek resnično iskanje, saj vlaži, neguje kožo, jo naredi mlado in svilnato, zelo lepo po videzu.

Vendar pa ne povzroča neugodja in vam omogoča, da se soočite s kakršnimi koli težavami s kožo. Vendar pa je ta izdelek precej drag - za 50-ml tubo boste morali plačati eno in pol tisoč rubljev.

Hydreane legere

Kaj vam lahko ponudi La Roche Posay? Hydreane Legere vlažilna krema je še en zelo priljubljen in priljubljen izdelek ljudi. Je cenejši od prejšnjega, le 900 rubljev, vendar je tudi zelo učinkovit in funkcionalen.

Klasificiran je kot osnovni vlažilec za dnevno nego kombinacije ali normalne kože. Če je vaša koža občutljiva in nagnjena k suhosti, je ta krema idealna za vlaženje.

Prav tako bo kožo mehka in mehka, jo zaščitila pred zunanjimi dražili. Lahko se uporablja tudi kot dobra osnova za ličenje. To se doseže s pomočjo hidroliidov in glicerina, glavnih sestavin te kreme.

Kot je za preglede tega izdelka, so vsi pozitivni. Ljudje, ki so imeli priložnost uporabiti to kremo, upoštevajo, da je prijetna za uporabo, odlično neguje kožo, se hitro vpije in ne pušča občutka tesnosti in učinka maske.

Krema ne pušča mastne in skoraj neopazne, vendar ima prijetno teksturo in vonj, ki jo uporabniki pogosto opažajo tudi v svojih pregledih.

Substiane yeux

Koža okoli oči vključuje tudi kožo okoli oči, ki je pogosto najbolj problematično področje za ljudi zrelejših let. Vsaka oseba se sooča z gubami okoli oči, povešeno kožo na vekah in drugimi podobnimi težavami.

Ta krema je idealna za reševanje vseh teh težav - zaradi 5% vsebnosti proksilana in 4% vsebnosti linaktila, krema korigira nagnjenost kože in povečuje njeno gostoto, gladi tudi najgloblje gubice in omogoča hkratno vlaženje in mehčanje kože okoli vas. oko. Ta izdelek je precej drag - kar 1700 rubljev, njegov učinek pa je pravzaprav magičen. Ljudje se strinjajo, da je danes ta izdelek najboljši na svojem področju. Nekateri uporabniki celo poročajo, da njihovi prijatelji in sorodniki pomotoma predpostavljajo, da je učinek te kreme dejansko učinek plastične kirurgije - in to je najboljši kompliment za takšno orodje.

Toleriane

Ta pomirjujoča zaščitna krema za obraz La Roche Posay je še ena rešitev za tiste, ki trpijo zaradi draženja kože. S pomočjo tega izdelka se lahko takoj znebite kakršnih koli težav s kožo in mu zagotovite popolno zaščito in popolno udobje.

Kot pri mnogih drugih kremah, kot del tega modela, boste našli karitejevo maslo - vendar poudarja njegovo prisotnost skvalena, zaradi česar je mogoče doseči maksimalno mehčanje in zaščitni učinek.

Uporabniki poročajo, da je ta krema lahka, ne mastna, da kožo popolnoma vlaži in se takoj absorbira. Tako ga lahko enostavno pridobite in uporabite, saj so ga vsi cenili za pet zvezdic.

Seveda boste morali dati precej denarja - 1.300 rubljev za štiridesetlitrsko cev, toda ta izdelek je res vreden porabljenega denarja.

Redermic R

To je še ena krema, katere delovanje je namenjeno glajenju gub, zmanjšanju izrazite pigmentacije, glajenju površine kože in mlademu videzu.

Ta krema ima tako močno anti-aging funkcijo, saj vsebuje čisti retinol. Zaradi te snovi lahko krema doseže takojšnje rezultate in jo vzdržuje dolgo časa.

Še enkrat, edina slaba stran je cena - ta krema stane dva tisoč rubljev, čeprav je v cevi le 30 mililitrov. Toda tisti ljudje, ki so porabili za nakup, govorijo o njem zelo pozitivno.

Daleč od ene osebe je že poročala, da krema odlično opravlja delo z glajenjem mimičnih gub in močno gladi gube.

Analogi

Mnogi ljudje si ne morejo privoščiti tako dragih sredstev, zato vas bo morda zanimalo več proračunskih analogov. Kora, Natura Siberica ali Topicrem izdelki so, na primer, podobni kremam tega proizvajalca.

La Roche-Posay CC krema

Da bi skrbeli za problematično kožo, morate vedno iskati kakovostne izdelke za nego, ki odpravljajo pomanjkljivosti, ne da bi izzvali pojav novih.

Primer takšnih izdelkov lahko imenujemo in La Roche-Posay CC-smetana.

V tem članku boste izvedeli njegove resnične pozitivne in negativne lastnosti in se boste lahko odločili, ali ga boste kupili v torbi za ličila.

La Roche-Posay je farmacevtska blagovna znamka lepotne kozmetike. Najdejo izdelke za nego telesa in obraza. Ta zdravila vključujejo kremo CC Rosaliac.

Ima svetlo prosojno teksturo. Krema, ko se nanese, se zelo hitro absorbira in ne pušča lepljivih ali mastnih ostankov.

Na obrazu po nanosu ostane lahek prijeten vonj.

Dodatna prednost te kreme je vlažilni učinek. Emulzija nasičuje povrhnjico in zmanjšuje suhost. Obraz nato še dolgo ostane vlažen. Orodje pomaga izravnati polt, odstraniti rdečico in druge barvne razlike.

Krema dobro pomirja kožo. Priporočljivo je tudi za dekleta, katerih koža je bila posušena zaradi slabe ličila. To orodje bo vrnilo vašo povrhnjico na ton, celo občutljiva in tanka koža bo videti lepo urejena in lepa.

Ta proizvod La Roche-Posay, po mnenju proizvajalcev, ima čisto organsko sestavo. V njej ni parabenov, kar pomeni, da se oseba na to ne bo odzvala z izpuščaji ali drugimi manifestacijami alergijskih reakcij.

Stopnja zaščite je SPF-30. To kremo lahko uporabite tudi spomladi in poleti. Če ga položite na obraz, ne morete uporabiti nobenih dodatnih zaščitnih izdelkov.

Orodje La Roche-Posay je enostavno uporabljati. Lahko se razporedi po obrazu s pomočjo posebne gobice in samo s prsti.

Izdelek se porabi precej ekonomično, tako da bo za vas dovolj dolgo petdeset mililitrov.

Preglejte in preizkusite La Roche-Posay CC-kremo v naslednjem videu.

Kot smo že omenili, so izdelki iz La Roche-Posaya naravni in organski. Zato je primeren za vsak tip kože in ne škoduje nobenemu od njih.

CC-krema iz te blagovne znamke je narejena na osnovi termalne vode. Orodje ima zato pozitiven učinek na kožo, pri čemer se barva poravna in ji daje naraven sijaj.

Po nanosu kreme koža izgleda lepše, vendar hkrati ne čutite tesnosti in nelagodja.

Sposoben je krepiti strukturo kože in jo zaščititi pred pojavom nove rdečice, izpuščajev in sledi rozacee.

In zdraviti obstoječe vnetje pomaga izvleči posebne Madagascanske liste ambor.

Sestavina je precej redka, vendar ima zelo pomembno lastnost - sposobnost zdravljenja mikrotrauma.

La Roche-Posay krema je izdelek, ki se lahko uporablja kot glavno sredstvo za maskiranje in kot osnova za ličenje.

Prva metoda je primerna za tiste, katerih koža je čim bližja idealu, na njej pa ni opaznih mozoljev in peg. Toda za dekleta, ki imajo bolj problematičen videz, je vredno dodati make-up s CC kremo s korektorjem ali praškom.

Torej bo ton vašega obraza bolj enakomeren in lep in boste lahko ves dan počutili bolj udobno. Izdelek skriva pomanjkljivosti ne le začasno.

Če izdelek uporabljate vsak dan, bo koža postala bolj zdrava in pridobila naraven sijaj. Zato vam ni treba uporabiti dodatnih sredstev, namenjenih za zdravljenje kože.

Zato se lahko ta izdelek uporablja tako za dekleta z majhnimi izpuščaji, kot tudi za ženske, katerih koža je nagnjena k manifestacijam rozacee. Zdravilo ima kompleksen učinek na kožo in se bori ne le z zunanjimi manifestacijami rozacee in mozoljev, ampak tudi z razlogi za njihov videz.

Navsezadnje pa niso samo tisti, ki zlorabljajo alkohol ali prekomerno kadijo, predmet kuperoze. Med dejavniki, ki jo povzročajo, lahko imenujemo onesnaženo okolje in ostro spremembo vremena.

Zato bo CC-krema s takšnimi zaščitnimi lastnostmi pomagala velikemu številu deklet, ki živijo v različnih pogojih.

Najboljši način za označevanje izdelkov iz ocen strank La Roche-Posay. Ti izdelki so precej dragi, zato morate biti prepričani, da dobro delajo, preden kupite.

Proizvajalci trdijo, da se izdelek zelo dobro prilagodi tonusu kože, kljub temu, da je samo ena odtenka kreme.

Toda nekatera dekleta s preveč bledo kožo trdijo, da jim ta izdelek ne ustreza, ker je njegova barva temna. Orodje ima izrazit rumeni podton in zato ustreza isti koži.

Če imate kožo z rožnatim podtonom, potem vam ta krema ne bo delovala.

Tudi kljub lahki teksturi se nekatera dekleta soočajo z dejstvom, da je ta izdelek težko razdeliti po površini obraza.

Orodje pade na kožo v tanki plasti, vendar mora biti zelo hitro porazdeljeno po koži, tako da ni barvnih lis. Če oklevajte, zvok na vašem obrazu ne bo videti zelo urejen.

Da bi se izdelek dobro obdržal na koži in ležal na obrazu z gladkim tankim slojem, ga je najbolje uporabiti s pomočjo Beauty Blenderja ali preproste goste gobe.

Tako dobite najlepši ton, ki bo dolgo ostal na obrazu.

Prvi vtis pri uporabi CC-kreme La Roche-Posay - v naslednjem videu.

Dekleta, ki so poskusila ta izdelek, potrjujejo, da se rdečina do konca dneva po uporabi kreme zmanjša in postane manj opazna. In naslednji dan, tudi brez temeljne kreme, koža izgleda dobro urejena in čista.

Obraz po uporabi je videti dobro več kot en dan - koža postane dolgoročno boljša.

Publikacije O Zdravljenju Krčnih Žil

Ali lahko med nosečnostjo opravim skleroterapijo

+375 (33) 322-42-22
+375 (29) 979-28-08Pinsk, ul. Fedotov, 3 cab. 5
Sclerotherapy: Vprašanja in odgovori
Ta članek je sestavljen iz vprašanj, ki so jih moji bolniki vprašali, ko sem jim svetoval, ali, nasprotno, ne priporočam uporabe skleroterapije za zdravljenje krčnih žil.

Po zaprtju je prišla fotografija

Vzroki in način zdravljenja izboklin v anusuZa zdravljenje gastritisa in razjed, so naši bralci uspešno uporabili monaški čaj. Ko smo opazili priljubljenost tega orodja, smo se odločili, da vam ga predstavimo.